Verzuimbegeleiding

NSV ZorgPortaal biedt een evenwichtig pakket op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, arbodienstverlening en verzekeringen.

  1. Verzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding

Het beste voor uw medewerkers is ook het beste voor uw bedrijf. NSV ZorgPortaal biedt een evenwichtig pakket op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, arbodienstverlening en verzekeringen. Hierdoor weet u zeker dat u voldoet aan alle eisen van de cao, wet en regelgeving, risico’s gedekt zijn, u garanties tegen UWV-sancties hebt en de zorg voor gezond werken in uw bedrijf goed geregeld is.

De casemanager

De casemanagers van NSV ZorgPortaal hebben rechtstreeks contact met u, uw medewerker(s), de bedrijfsarts en andere re-integratie specialisten. NSV ZorgPortaal coördineert de re-integratieactiviteiten. Hierdoor krijgt zij meer grip op het verzuim in de branche en kan zij maatwerk leveren in de verzuimbegeleiding. U kunt zich volledig richten op het runnen van uw bedrijf, terwijl u verzekerd bent van een effectieve zorgaanpak dat aan alle wettelijke eisen voldoet.

In het kort

  • Begeleiding van werkgever en werk­nemer in de eerste twee ziektejaren.
  • Bewezen laag verzuim.
  • Toegespitst op de schoenherstel branche.
  • Verzuimbegeleiding door eigen case­managers en bedrijfs­artsen die weten wat werken in de schoenherstel handel inhoudt.
  • Casemanagers spreken de taal van de werkgevers en werknemers.
  • NSV ZorgPortaal coördineert de re-integratie activiteiten.